Entreprise

Få et professionelt gulvfirma til at udføre arbejdet og vær sikret en godt proces – med et godt resultat

Entreprise

Få et professionelt gulvfirma til at udføre arbejdet og vær sikret en godt proces – med et godt resultat

Vi håndterer alle størrelser projekter

Hos Sjællands Entreprise varetager vi gerne entreprisen, hvis du har brug for en gulventreprenør – eller vi står til rådighed, hvis du har brug for en dygtig og pålidelig underentreprenør.

Som entreprenør sørger vi for at imødekomme de unikke behov, der er i hvert projekt. Vores mange års erfaring og ekspertise med entrepriser gør os rustede til at håndtere projekter af alle størrelser og kompleksiteter med specialiseret viden inden for gulvmaterialer, undergulve og afsluttende teknikker.

Med Sjællands Entreprise ved roret sørger vi for hele processen i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere – fra installation af gulvvarme, lægning af undergulve til det færdige gulv er klar.

Et godt resultat hver gang

Kvalitet, pålidelighed, tryghed og dialog er kernen i vores virksomhed. Vi har høje standarder når det kommer til materialer og er altid detaljeorienteret i vores arbejde. Det går hånd i hånd med vores forpligtelse til at arbejde effektivt og sikre, at dit projekt fuldføres inden for de aftalte tidsrammer.

Vi er imødekommende og lydhør overfor dine ønsker og forventninger, og sikrer tryghed gennem dialog under hele processen. Har du brug for et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skal du bruge hjælp?

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag

Har du brug for et uforpligtende tilbud – enten som privat- eller erhvervskunde – er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi tilbyder vores tjenester på hele Sjælland, i København og i Nordsjælland.

Ring til os på telefon 50 75 06 07 og indhent et uforpligtende tilbud – eller skriv til os på enten mj@sj-e.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Sjællands-entreprise ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os

Sjællands-entreprise ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os.