Epoxy

En professionel og erfaringsbaseret løsning sikrer dig det bedste resultat

Epoxy

En professionel og erfaringsbaseret løsning sikrer dig det bedste resultat

En slidstærk løsning

Epoxygulve er kendt for dets slidstyrke, der gør det ideelt til både erhvervslivet og samtidig også er blevet yderst populært i private hjem. Og forståeligt nok. Udover det rå look er de lette at holde rene.

Epoxy er ekstremt holdbart, hvilket gør det ideelt til områder med “meget trafik” som på hospitalsgange, i institutioner og lignende. Derudover bliver det også mere og mere populært i private hjem, da de bl.a. kan skabe det populære newyorker look.

Uanset om du skal bruge et skridsikkert underlag til industri eller søger et unikt design til dit hjem, kan vi hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vær sikret et godt resultat

Epoxy kan virke som en simpel løsning, men processen med at blande og påføre den rigtigt kræver viden og erfaring. Selv den mindste fejl i blandingsforholdet, forberedelsen af overfladen eller hærdningsprocessen kan påvirke gulvets udseende og holdbarhed. Derfor anbefales det at få en erfaren og professionel gulvmand til at udføre arbejdet, så du er sikret et godt resultat.

Epoxygulve repræsenterer en unik kombination af æstetik, funktionalitet og holdbarhed. Med en bred vifte af farvekombinationer at vælge mellem, giver epoxygulve dig god mulighed for at være kreativ.

Skal du bruge hjælp?

Kontakt os i dag

Tag kontakt til os

Epoxy tilbyder en verden af muligheder. Her er det kun fantasien der sætter grænser – hvis du har brug for et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 50 75 06 07 eller skriv til os på enten mj@sj-e.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi hjælper både erhvervskunder og private på Sjælland, i København og Nordsjælland, der ønsker et gulv lavet af professionelle gulvmænd, der altid har et øje på detaljen.

Kontakt os

Sjællands-entreprise ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os

Sjællands-entreprise ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os.