Undergulve

Vi laver nye undergulve og foretager opretning af undergulve med selvnivellerende flydespartel

Undergulve

Vi laver nye undergulve og foretager opretning af undergulve med selvnivellerende flydespartel

Et solidt fundament

Når man taler om gulve, er det ofte det synlige lag, der får mest opmærksomhed. Men undergulvet spiller en central rolle i gulvets kvalitet og holdbarhed.

Et undergulv er den flade, som findes under selve gulvbelægningen og det har en stor betydning for både levetid, lydniveau, om gulvet er plant m.m. Undergulvet er altså selve “fundamentet” for gulvet – og som alle andre fundamenter er kvaliteten afgørende for det endelige resultat.

Uanset om du overvejer trægulv, tæpper, epoxy eller noget andet, starter dit gulvprojekt med et solidt og velkonstrueret undergulv. Vi anvender selvnivellerende flydespartel, som sikrer et professionelt resultat.

Opretning af undergulve

Undergulve giver ikke blot en stabil base for gulvbelægningen, men de er også afgørende for at forhindre skævheder og ujævnheder, som kan påvirke både udseendet og funktionen af det færdige gulv. For eksempel kræver trægulve et tørt, stabilt og jævnt undergulv for at forhindre skævheder og knirkelyde. På samme måde kan et velkonstrueret undergulv bidrage til at reducere støjniveauet, når du går på gulvet.

For at sikre et solidt resultat ved opretning af undergulve, er det afgørende at få et erfarent og kvalificeret gulvfirma til at udføre arbejdet.

DesignSpartel

Vi har stor erfaring med etablering af unikke designgulve, der laves med DesignSpartel. Vi sikrer et snorlige resultat og tryghed hele vejen gennem processen. Kontakt os i dag hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Skal du bruge hjælp?

Kontakt os i dag

Kontakt et professionelt gulvfirma

Et velkonstrueret undergulv er uden tvivl et af de mest grundlæggende komponenter, hvis du ønsker et gulv i høj kvalitet, som sikrer dig et mere stabilt og holdbart resultat i sidste ende. Vi hjælper både erhvervskunder og private på Sjælland, i København og Nordsjælland.

Ring på telefon 50 75 06 07 og indhent et uforpligtende tilbud, eller skriv til os på enten mj@sj-e.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur.

Kontakt os

Sjællands-entreprise ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os

Sjællands-entreprise ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os.